Home
Waarom kiezen voor een motorhome?
 
Het belangrijkste voordeel van een motorhome of een camper, is de vrijheid van het reizen. Je kan op eigen houtje de wereld verkennen. Vergeet de stress van het boeken van een reis. Met een motorhome rijd je de zon achterna en heb je gegarandeerd goed weer. Onderweg ontdek je prachtige landschappen, die je naar hartenlust kunt verkennen. Je gaat je eigen weg. Over de hele wereld vind je camperparkings waar je beschikt over alle mogelijke faciliteiten. Je komt in contact met motorhome-reizigers en je kan onderling ervaringen uitwisselen. 
 
 
Vaak wordt een motorhome ook wel een camper, mobilhome, kampeerauto of een kampeerwagen genoemd. In feite is een motorhome een loft op wielen. Dit wil zeggen dat deze wagen volledig is uitgerust om in te wonen. Al het moderne comfort van thuis is aanwezig.  Een motorhome kan je volledig aanpassen en indelen naar jouw wensen en behoeften Degenen die graag een stapje verder gaan, kunnen ontelbare extra's toevoegen aan de basisuitrusting. Zoals een tv met satelliet, een oven met grill, zonnepanelen, een luifel, een fietsendrager, … De mogelijkheden zijn eindeloos. 

Interesse? Kom dan zeker eens een kijkje nemen in onze showroom en ervaar de luxe van onze verschillende merken en types motorhomes.

You can’t buy happiness, but you can buy a motorhome and that’s pretty close!IP-adres IP-nummer Country
IdIP_FROMIP_TOCountry_Code2Country_Code3Country_Name
6013920649728921698303USUSAUnited States